Over Ons

Over Ons 

Welkom bij SafeKid, waar we begrijpen dat de veiligheid en het welzijn van jouw dierbaren jouw hoogste prioriteit zijn. Onze reis begon met een eenvoudige missie: ouders en verzorgers de gemoedsrust geven die ze verdienen, zodat kostbare momenten met hun kinderen altijd zorgeloos zijn.

Onze Missie: Veiligheid met een Warm Hart

Bij SafeKid geloven we sterk in het verbinden van gezinnen en het koesteren van de onbezorgde momenten van ouderschap. We begrijpen de diepe emoties die gepaard gaan met de verantwoordelijkheid van het opvoeden van kinderen en de angst die ouders voelen als ze hun kleintjes uit het oog verliezen, zelfs voor een kort moment.

Wat Maakt SafeKid Uniek?

SafeKid is meer dan alleen een slim polsbandje; het is een belofte van directe hereniging en gemoedsrust. Ons oranje siliconen bandje met ingebouwde chip en qr-code is ontworpen om ouders in contact te brengen met hun kinderen op een snelle en efficiënte manier. We begrijpen dat ouderschap gepaard gaat met vreugde, maar ook met zorgen. Daarom hebben we SafeKid gecreëerd als jouw betrouwbare metgezel op die drukke stranddagen, tijdens familie-uitjes en in het dagelijkse leven.

Waarom Je Ons Kunt Vertrouwen:

Gebruiksvriendelijkheid: SafeKid is eenvoudig te registreren en aan te passen via onze intuïtieve app. Jouw geselecteerde contactinformatie is slechts een scan verwijderd.

Privacy Respect: We begrijpen het belang van privacy. Alleen jij bepaalt welke gegevens je deelt, en wij delen nooit informatie zonder jouw toestemming.

Duurzaam Ontwerp: Ons bandje is gemaakt van zacht siliconen, waterdicht en comfortabel voor kinderen om te dragen. Geen zorgen over irritaties of oplaadproblemen.

Jouw Veiligheid, Onze Verantwoordelijkheid

Bij SafeKid nemen we de veiligheid van jouw kinderen serieus. We staan achter ons product en streven naar voortdurende verbetering om aan de behoeften van jou en jouw gezin te voldoen. SafeKid is niet alleen een product; het is een belofte van zorg, verbinding en geruststelling voor ouders over de hele wereld.

Dank je wel dat je SafeKid hebt gekozen - waar veiligheid en emoties samenkomen.